Merak Ettikleriniz

Evet, tüm ürünlerimiz doğaya saygılı ve çevre dostu malzemelerden üretilmektedir. Ürünlerimiz %100 doğada çözünebilir bileşenlere sahiptir.

Hayır, Evergreen ürünleri zararlı kimyasallar içermez. Biyoteknolojik yöntemlerle üretilen ürünlerimiz doğaya zarar vermez ve insan sağlığına dosttur.

Evet, ürünlerimiz zararlı kimyasallar içermediği için yemek hazırlık alanlarında güvenle kullanılabilir. Korozif olmayan yapısı sayesinde yüzeylere zarar vermez, gıda ile etkileşime girmez.

Tüm ürünlerimiz, çevre dostu ve biyolojik olarak çözünebilir olduğuna dair uluslararası standartlara ve kaliteye uygun sertifikalara sahiptir. 2015 yılından itibaren ISO 9001 ve ISO 14001 sertifiları mevcuttur.

Ürünlerimizin formülasyonu insan sağlığına zarar vermez, bu nedenle koruyucu ekipman giymeniz zorunlu değildir. Ancak daha hassas ciltler için eldiven kullanmanız önerilir.

Evergreen ürünleri, evlerde, restoranlarda, gıda hazırlık alanlarında, sanayi mutfaklarında ve birçok endüstriyel alanda kullanılabilir. Bu konuda uzmanlarımız ile iletişime geçerek, çözüm odaklı hareket etmenize yardımcı olabiliriz.

Ürünlerimiz doğada %100 çözünebilir ve çevreye zarar vermez. Doğal hammaddelerle üretilen ürünlerimiz, çevresel sürdürülebilirliği destekleyen bir temizlik çözümü sunar.

Ürünlerimizin bazıları doğal özlerden elde edilen hafif ve hoş bir kokulara sahiptirler. Bazı ürünler tamamen kokusuz olmaktadır. Asla parfüm içermezler, tamamen doğal olduklarından kimyasal bazlı ürünlerdeki ağır kokulara kıyasla rahatsızlık vermez.

Bizlere isterseniz web sitemizde bulunan iletişim formu doldurarak veya telefondan, WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz. Geri dönüş süremiz gün içinde olmaktadır.

Şehir içi teslimatlarda, sizlere gün içerisinde ulaştırıyoruz. İsterseniz depomuzdan teslim almanız mümkündür. Şehirler arası kargo konusunda çözüm ortaklarımızın belirleyece teslimat süreleri söz konusudur.

Ürünlerimizin güvenlik form bilgilerini bizden isteyebilirisiniz. İçerik bilgilerini şeffaf bir şekilde paylaşmaktayız.

© 2024 Evergreen